Sæt farve på din tallerken! Pink pasta er en trendy pastaret, der får sin farve og smag fra rødbeder og gedeost.
Pink pasta, eller Barbie pasta som det også kaldes, er blevet noget af en viral succes. Ved at kombinere kogt pasta med en cremet sauce lavet af blandt andet rødbeder, gedeost og ricotta får du en utrolig lækker ret – både visuelt og smagsmæssigt.
Mere farve til folket!
INGREDIENSER
Pink pasta (4 portioner)
400 g pasta, for eksempel tagliatelle
2 stk. gule løg, finthakkede
2 fed hvidløg
2 stk. rødbeder, forkogte
1 dl ricottaost
1 dl blød gedeost
0,5 dl pastavand
2 spsk citronsaft
Salt og peber
Smør, til stegning
Til servering:
Revet parmesan
Ristede pinjekerner
sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem 1 dl af pastavandet, når du hælder vandet fra.
Opvarm smør i en stegepande ved middel varme. Tilsæt løg, og steg et par minutter, indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt hvidløg, og steg et par minutter mere. Tag panden af varmen.
Læg løg og hvidløg i en blender. Tilsæt rødbeder, ricottaost, gedeost, citronsaft, salt, peber og 0,5 dl pastavand. Blend det hele til en glat creme. Hvis saucen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere pastavand for at tynde den ud.
Ved servering, vend den kogte pasta i rødbedesaucen. Pynt med revet parmesan og ristede pinjekerner. Velbekomme!